prima pagina › 2003 › Recital HARA

Recital HARA

Trupa Hara a mai impresionat o data Suceava! Totul s-a întîmplat în urma cu o saptamîna de zile în club Office's. Atunci, la initiativa presedintelui asociatiei de tineret Juventus, Cornel Grosaru, Hara a concertat pentru sute de suceveni adunati cu mic si mare în club Office's. În afara gazdelor, “vinovati"de super show-ul ce a iesit, se fac si ceilalti organizatori: cotidianul Monitorul de Suceava, Radio AS si, nu în cele din urma, Fundatia Ana.Si daca în seara cu pricina, în tot clubul nu mai era nici macar loc în picioare, atunci “vina"nu poate fi data decît pe cei patru membrii ai trupei Hara. Baietii nu au cîntat deloc “Aiurea", iar "Cine" nu a fost prezent are toate motivele sa regrete. Una peste alta, petrecerea s-a întins pîna în zori, atunci cînd nici publicul, nici sponsorii, nici macar membrii trupei Hara nu mai vroiau sa plece. Prestatia trupei Hara din show-ul de sîmbata seara de la club Office's, ne-a aratat de ce vocalistului Flavius Buzila i se mai spune si . Tocmai din acest motiv va prezentam un scurt interviu realizat cu liderul trupei clujene, care a reusit sa cucereasca definitiv publicul sucevean.