prima pagina › 2004 › 1 Iunie 2004

1 Iunie 2004

Primăria Suceava împreună cu Fundaţia de Caritate şi Întrajutorare "Ana" si Asociaţia JUVENTUS, au organizat în cursul zilei de ieri, pe esplanada Casei de Cultură, o amplă manifestare dedicată în totalitate celor mai mici dintre suceveni, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului. Demn de remarcat este faptul că această acţiune a devenit o tradiţie pentru cei doi parteneri, avînd în vedere că este al treilea an, în care Fundaţia "Ana" si Primăria Suceava organizează astfel de manifestări. Legat de evenimentul de ieri, trebuie spus că la concurs urile si spectacolele organizate au fost prezenti peste 1.000 de copii. Fie că au asistat la concerte, oferite de către elevii Palatului Copiilor, Ionela, Alina Băbeanu, grupurile On-x, Fly Dance si VIVA, fie că au participat la concursurile de poezie, role, desene pe asfalt si karaoke, aproape toti cei prezenti au primit de la organizatori cadouri si premii. Astfel, copiii au primit jucării si 500 de pachete (din care 100 din partea primarului Marian Ionescu si 400 de la Fundatia ANA cu sprijinul sponsorilor), iar cei mai norocosi dintre ei, au cîstigat la tombola organizată cu acest prilej premii constînd în trei biciclete, un storcător de fructe, un shaker, un birou si un set de păpuşi Barbie.
Si pentru că unul dintre partenerii principali a fost si Primăria Suceava, la în rîndul copiilor s-a aflat si primarul Marian Ionescu, care a înmînat personal o parte din premiile cîstigate de cei mici la tombolă, prilej cu care a tinu să sublinieze rolul important al tinerilor în viitorul Sucevei, si a dat asigurări că astfel de manifestări vor continua si în anii următori.
La sfîrsitul manifestărilor, presedintele Fundatiei ANA, Nelu Todireanu, a tinut să-i multumească primarului Marian Ionescu pentru sprijinul acordat, subliniind faptul că "an de an a fost alături de noi pentru a putea să organizăm pentru copii aceste manifestări".