prima pagina › 2004 › 1 Iunie 2004

1 Iunie 2004

Primúria Suceava «mpreunú cu Fundaţia de Caritate şi Äntrajutorare âÇ×AnaâÇŁ si Asociaţia JUVENTUS, au organizat «n cursul zilei de ieri, pe esplanada Casei de Culturú, o amplú manifestare dedicatú «n totalitate celor mai mici dintre suceveni, cu prilejul súrbútoririi Zilei Internaţionale a Copilului. Demn de remarcat este faptul cú aceastú acţiune a devenit o tradiţie pentru cei doi parteneri, av«nd «n vedere cú este al treilea an, «n care Fundaţia âÇ×AnaâÇŁ si Primúria Suceava organizeazú astfel de manifestúri. Legat de evenimentul de ieri, trebuie spus cú la concurs urile si spectacolele organizate au fost prezenti peste 1.000 de copii. Fie cú au asistat la concerte, oferite de cútre elevii Palatului Copiilor, Ionela, Alina Búbeanu, grupurile On-x, Fly Dance si VIVA, fie cú au participat la concursurile de poezie, role, desene pe asfalt si karaoke, aproape toti cei prezenti au primit de la organizatori cadouri si premii. Astfel, copiii au primit jucúrii si 500 de pachete (din care 100 din partea primarului Marian Ionescu si 400 de la Fundatia ANA cu sprijinul sponsorilor), iar cei mai norocosi dintre ei, au c«stigat la tombola organizatú cu acest prilej premii const«nd «n trei biciclete, un storcútor de fructe, un shaker, un birou si un set de púpuşi Barbie.
Si pentru cú unul dintre partenerii principali a fost si Primúria Suceava, la «n r«ndul copiilor s-a aflat si primarul Marian Ionescu, care a «nm«nat personal o parte din premiile c«stigate de cei mici la tombolú, prilej cu care a tinu sú sublinieze rolul important al tinerilor «n viitorul Sucevei, si a dat asigurúri cú astfel de manifestúri vor continua si «n anii urmútori.
La sf«rsitul manifestúrilor, presedintele Fundatiei ANA, Nelu Todireanu, a tinut sú-i multumeascú primarului Marian Ionescu pentru sprijinul acordat, subliniind faptul cú âÇ×an de an a fost alúturi de noi pentru a putea sú organizúm pentru copii aceste manifestúriâÇŁ.