suceava


prima pagina › 2004 › 1 Iunie 2004

 

 

 

1 Iunie 2004


Primria Suceava mpreun cu Fundaţia de Caritate şi ntrajutorare âAnaâ si Asociaţia JUVENTUS, au organizat n cursul zilei de ieri, pe esplanada Casei de Cultur, o ampl manifestare dedicat n totalitate celor mai mici dintre suceveni, cu prilejul srbtoririi Zilei Internaţionale a Copilului. Demn de remarcat este faptul c aceast acţiune a devenit o tradiţie pentru cei doi parteneri, avnd n vedere c este al treilea an, n care Fundaţia âAnaâ si Primria Suceava organizeaz astfel de manifestri. Legat de evenimentul de ieri, trebuie spus c la concurs urile si spectacolele organizate au fost prezenti peste 1.000 de copii. Fie c au asistat la concerte, oferite de ctre elevii Palatului Copiilor, Ionela, Alina Bbeanu, grupurile On-x, Fly Dance si VIVA, fie c au participat la concursurile de poezie, role, desene pe asfalt si karaoke, aproape toti cei prezenti au primit de la organizatori cadouri si premii. Astfel, copiii au primit jucrii si 500 de pachete (din care 100 din partea primarului Marian Ionescu si 400 de la Fundatia ANA cu sprijinul sponsorilor), iar cei mai norocosi dintre ei, au cstigat la tombola organizat cu acest prilej premii constnd n trei biciclete, un storctor de fructe, un shaker, un birou si un set de ppuşi Barbie.
Si pentru c unul dintre partenerii principali a fost si Primria Suceava, la n rndul copiilor s-a aflat si primarul Marian Ionescu, care a nmnat personal o parte din premiile cstigate de cei mici la tombol, prilej cu care a tinu s sublinieze rolul important al tinerilor n viitorul Sucevei, si a dat asigurri c astfel de manifestri vor continua si n anii urmtori.
La sfrsitul manifestrilor, presedintele Fundatiei ANA, Nelu Todireanu, a tinut s-i multumeasc primarului Marian Ionescu pentru sprijinul acordat, subliniind faptul c âan de an a fost alturi de noi pentru a putea s organizm pentru copii aceste manifestriâ.

 

dot