prima pagina › 2004 › De “Sfîntul Nicolae”, la Caminul de batrîni "Sfîntul Ioan cel Nou" Suceava a venit „mosul”

De “Sfîntul Nicolae", la Caminul de batrîni "Sfîntul Ioan cel Nou" Suceava a venit "mosul"

Pentru batrînii de la Caminul “Sfîntul Ioan cel Nou", aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, seara de vineri, 5 decembrie, a fost una speciala. Si asta deoarece la cei peste 60 de batrânei a venit “mosul". Voluntarii fundatiei de caritate si întrajutorare "Ana" au daruit batrînilor pachete cu dulciuri, fructe si produse alimentare, gestul lor impresionîndu-i pîna la lacrimi. "Înarmati" cu 100 de pachete si cu zîmbetul pe buze, tinerii voluntari ai fundatiei au batut din usa în usa si au împartit cadouri tuturor.
Gestul fundatiei "Ana" a readus bucurie în sufletul batrînilor de aici, multi dintre ei imobilizati de boala la pat."Sentimentul pe care îl ai atunci cînd daruiesti ceva e minunat. Nu stiu cît s-au bucurat de cadouri, dar în mod cert au fost foarte încîntati sa ne vada, sa mai stea de vorba cu cineva. Am fost pentru cîteva momente nepoteii veniti în vizita. În perioada imediat urmatoare ne pregatim sa deschidem împreuna cu Primaria si sa facem pentru prima data în Suceava, ", ne-a declarat presedintele fundatiei Ana, Nelu Todireanu.