prima pagina › 2004 › De “Sfîntul Nicolae”, La Caminul de batrîni "Sfîntul Ioan cel Nou" Suceava a venit „ mosul ”

De âSfntul Nicolaeâ, La Caminul de batrni "Sfntul Ioan cel Nou" Suceava a venit â mosul â

Pentru batrnii de la Caminul âSfntul Ioan cel Nouâ, aflat sub patronajul Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, seara de vineri, 5 decembrie, a fost una speciala. Si asta deoarece la cei peste 60 de batrnei a venit â mosul â. Voluntarii fundatiei de caritate si ntrajutorare âAnaâ au daruit batrnilor pachete cu dulciuri, fructe si produse alimentare, gestul lor impresionndu-i pna la lacrimi. ânarmatiâ cu 100 de pachete si cu zmbetul pe buze, tinerii voluntari ai fundatiei au batut din usa n usa si au mpartit cadouri tuturor.
Gestul fundatiei âAnaâ a readus bucurie n sufletul batrnilor de aici, multi dintre ei imobilizati de boala la pat.
âSentimentul pe care l ai atunci cnd daruiesti ceva e minunat. Nu stiu ct s-au bucurat de cadouri, dar n mod cert au fost foarte ncntati sa ne vada, sa mai stea de vorba cu cineva. Am fost pentru cteva momente nepoteii veniti n vizita. n perioada imediat urmatoare ne pregatim sa deschidem mpreuna cu Primaria si sa facem pentru prima data n Suceava, â, ne-a declarat presedintele fundatiei Ana, Nelu Todireanu.