prima pagina › 2004 › Mos Nicolae a venit la copiii internaţi Ón Secţia de Pediatrie a Spitalului Judetean

Mos Nicolae a venit la copiii internaţi în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judetean

În noaptea de duminica spre luni, cînd toti copiii erau acasa si îl asteptau pe Mos Nicolae sa le aduca cadouri, dulciuri, fructe si jucarii, Sf. Nicolae, facatorul de minuni, a adus o bucurie copiilor internati în Sectia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Suceava, prin Fundatia Ana. Tineri voluntari, împreuna cu directorul fundatiei, Cristi Sulitanu, au împartit celor mici cadouri de Mos Nicolae. Astfel, duminica seara, membrii fundatiei au urcat la etajul opt al spitalului cu 100 de cadouri pentru copilasi. Pe fata fiecarui prichindel a aparut zîmbetul în momentul primirii cadoului, iar mamele s-au bucurat si ele de initiativa Fundatiei Ana, care a reusit sa readuca veselia în sufletul copiilor internati cu diferite boli. Dulciuri si fructe au primit si asistentele care au grija de nou nascutii ramasi fara mame, dar si mamicile ale caror copii erau prea mici pentru a mînca ciocolata. Cristi Sulitanu a declarat ca în spital, cei mici nu se pot bucura de cadouri, asa cum ar face-o acasa în patutul lor. Am vrut ca acesta sa fie un moment de veselie pentru ei. De trei ani facem astfel de actiuni. Anul trecut am fost la azilul de batrîni al Arhiepiscopiei, unde am împartit cadouri batrînilor. Luna aceasta, vor continua surprizele pentru copii, pentru ca intentionam sa împartim cadouri si în oraselul copiilor, cu ocazia venirii lui Mos Craciun.