prima pagina › 2005 › “Cei mai cei” la prima ediţie a Topurilor “Monitorului de Suceava”

“Cei mai cei" la prima ediţie a Topurilor “Monitorului de Suceava"

• Discoteca “For You" din Casa de Cultură a fost neîncăpătoare miercuri pentru numărul mare de personalităţi invitate la ediţia inaugurală a “Topurilor Monitorului", acţiune organizată de “Monitorul de Suceava" şi Promo Bucovina Image

• După festivitatea de premiere, personalităţile prezente în sală au avut parte de un program artistic deosebit susţinut de tinere talente locale şi nu numai

• Rînd pe rînd, pe scenă au urcat băieţii de la Rekord, trupa Family, Alina Băbeanu, trupa GHG, grupul de dans modern al Liceului Sportiv, trupa de dans Cool Ice, formaţia Ydentic şi caricaturistul Sorin Ursan

Miercuri seară, Discoteca “For You" din Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a găzduit prima ediţie a acţiunii Topurile “Monitorului de Suceava". Manifestarea a încercat să stabilească o ierarhie a celor mai activi oameni politici, a celor mai activi primari, a celor mai active femei şi a celor mai “transparente" instituţii ale anului 2005. Clasamentul s-a făcut în urma voturilor oamenilor politici dar şi în funcţie de părerile cititorilor “Monitorului". “De cîţiva ani încoace ne-am făcut obiceiul de a ne întîlni cu colaboratorii din timpul anului. În această seară, într-un eveniment fericit, ziariştii de la < Monitorul de Suceava> şi o firmă nouă, Promo Bucovina Image, şi-au dat mîna pentru a premia cele mai active personalităţi cu care am avut o colaborare deosebită de-a lungul anului", a spus la debutul acţiunii Cornel Grosaru, preşedintele Asociaţiei Juventus, şi sufletul manifestării. Rînd pe rînd, premianţii “Monitorului" şi-au primit diplomele şi cupele cuvenite prin intermediul redactorului şef al publicaţiei, Tiberiu Avram. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost “vedeta serii", fiind premiat de cinci ori, de patru ori de către “Monitorul de Suceava" şi o dată de Promo Bucovina Image. În plus, primarul municipiului Suceava a ridicat şi premiile lui Gheorghe Flutur, locul I la secţiunea “Cei mai activi oameni politici", atît în opţiunile oamenilor politici care şi-au exprimat preferinţele, cît şi în urma centralizării voturilor celor peste 300 de cititori care au participat la concursul organizat de “Monitorul de Suceava". Pe prima treaptă a podiumului au mai urcat Angela Zarojanu (cea mai activă femeie în viziunea oamenilor politici), Stela Acatrinei (desemnată de cititorii “Monitorului de Suceava" cea mai activă femeie), din nou Stela Acatrinei, ca reprezentant al Consiliul Judeţan Suceava (desemnată de oamenii politici ca cea mai “transparentă" instituţie) şi Alin Botezatu, reprezantantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, care a fost desemnat de cititori “cea mai transparentă instituţie" din judeţ. De menţionat că pe lîngă cupe şi diplome, cîştigătorii au pri

mit şi cite un portret realizat de artistul Ştefan Eugen Ţugui. Au urmat apoi premiile oferite de Asociaţia Promo Bucovina Image (fondată de preşedintele Fundaţiei de Caritate şi Intrajutorare “Ana", Nelu Todireanu, şi de preşedintele Asociaţiei de tineret “Juventus", Cornel Grosaru, pentru artişti locali, personalităţi din lumea politică şi instituţiile remarcate de-a lungul anului. Imediat după ce premiile au intrat în posesia cîştigătorilor a urmat partea a doua a acţiunii, toţi invitaţii prezenţi în sală avînd parte de o seară muzicală de excepţie susţinută de tinere talente locale şi nu numai. Seara muzicală a fost deschisă de trupa “Rekord", care a interpretat o serie de colinde care au încîntat publicul prezent în Discoteca “For You". Rînd pe rind, au urcat pe scenă trupa Family, Alina Băbeanu, trupa GHG, grupul de dans modern al Liceului Sportiv, condus de profesoara Purice, trupa de dans Cool Ice, formaţia Ydentic şi caricaturistul Sorin Ursan care a interpretat o serie de colinde deosebite.