prima pagina › 2006 › 5.000 de cadouri vor fi Ómprţite de Primrie copiilor din Suceava

5.000 de cadouri vor fi împrţite de Primrie copiilor din Suceava

conducerea Primriei Suceava a stabilit şi programul referitor la inaugurarea celor cinci orşele ale copiilor din municipiul reşedinţa de judeţ

Primria Suceava intenţioneaz s împart, împreun cu Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus, un numr de 5.000 de cadouri pentru copii din municipiul reşedinţ de judeţ. Anunţul a fost fcut de primarul Ion Lungu care a precizat c au fost stabilite şi zilele în care vor fi inaugurate orşelele copiilor. Ca şi anul trecut, în Suceava vor fi amenajate cinci orşele ale copiilor. Primul dintre acestea va fi deschis oficial în data de 15 decembrie, la ora 17, în parcul Areni de lâng Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava. Cel de-al doilea va fi inaugurat în data de 16 decembrie în cartierul Burdujeni, în apropierea Bisericii Sfântul Andrei. Cel de-al treilea orşel al copiilor va fi inaugurat în data de 17 decembrie, în Iţcani. Locul unde este amenajat acesta este situat în parcul de lâng gara din cartierul respectiv. Potrivit primarului Ion Lungu, cel de-al patrulea orşel al copiiilor va fi inaugurat în data de 19 decembrie în cartierul George Enescu iar ultimul din cele cinci orşele ale copiilor va fi inaugurat la Şcoala Ion Creang din cartierul Obcine în data de 20 decembrie. (Dan PRICOPE)