suceava


prima pagina › 2006 › Peste 2.500 de cadouri Ómpărţite Ón Orăşelele Copiilor din Burdujeni şi Iţcani

 

 

 

Peste 2.500 de cadouri împărţite în Orăşelele Copiilor din Burdujeni şi Iţcani


Inaugurarea Orăşelelor Copiilor din Burdujeni şi Iţcani s-a bucurat de un succes deosebit în rândul locuitorilor cartierelor respective, care au venit în număr mare să asiste la spectacolele ale căror vedete au fost chiar copiii lor, dar şi să se întâlnească cu Moş Crăciun.
Ca şi anul trecut, locuitorii cartierului Burdujeni s-au adunat cu miile la Orăşelul Copiilor amenajat în părculeţul din apropierea bisericii Sf. Andrei.
Aşteptările nu le-au fost dezamăgite, pentru că Moş Crăciun a venit încărcat cu peste 2.000 de cadouri, care au fost împărţite cu dărnicie de primarul Ion Lungu, viceprimarul Angela Zarojanu, Moş Crăciun şi restul voluntarilor de la Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus.
Pentru că numărul celor care au venit la întâlnirea cu Moşul, a fost şi mai mare decât cel de anul trecut, cele peste 2.000 de cadouri s-au dovedit a fi insuficiente, motiv pentru care primarul Ion Lungu a spus că anul viitor numărul acestora va fi suplimentat.
Spectacolul, care a început la ora 16.00, s-a prelungit chiar şi după înserat, sute de copii venind pe scenă pentru a colinda, cânta şi recita, spre încântarea numerosului auditoriu.
În Iţcani, Orăşelul Copiilor a fost inaugurat ieri dimineaţă, la ora 10.00, în parcul de vizavi de Gară, unde sute de copii, părinţi şi bunici au venit să-l vadă pe Moş Crăciun, care a reuşit să aducă zâmbetul pe faţa tuturor, împărţindu-le aproximativ 500 de cadouri.
Copiii au fost foarte încântaţi că au avut ocazia să îşi prezinte bogatul repertoriu de colinde şi cântece, pozându-se cu Moş Crăciun şi dovedind prin cuminţenia lor că îşi merită pe deplin cadourile primite.

 

dot