suceava


prima pagina › 2006 › Peste 2.500 de cadouri împărţite în Orăşelele Copiilor din Burdujeni şi Iţcani

 

 

 

Peste 2.500 de cadouri ®mpărţite ®n Orăşelele Copiilor din Burdujeni şi Iţcani


Inaugurarea Orăşelelor Copiilor din Burdujeni şi Iţcani s-a bucurat de un succes deosebit ®n r¢ndul locuitorilor cartierelor respective, care au venit ®n număr mare să asiste la spectacolele ale căror vedete au fost chiar copiii lor, dar şi să se ®nt¢lnească cu Moş Crăciun.
Ca şi anul trecut, locuitorii cartierului Burdujeni s-au adunat cu miile la Orăşelul Copiilor amenajat ®n părculeţul din apropierea bisericii Sf. Andrei.
Aşteptările nu le-au fost dezamăgite, pentru că Moş Crăciun a venit ®ncărcat cu peste 2.000 de cadouri, care au fost ®mpărţite cu dărnicie de primarul Ion Lungu, viceprimarul Angela Zarojanu, Moş Crăciun şi restul voluntarilor de la Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus.
Pentru că numărul celor care au venit la ®nt¢lnirea cu Moşul, a fost şi mai mare dec¢t cel de anul trecut, cele peste 2.000 de cadouri s-au dovedit a fi insuficiente, motiv pentru care primarul Ion Lungu a spus că anul viitor numărul acestora va fi suplimentat.
Spectacolul, care a ®nceput la ora 16.00, s-a prelungit chiar şi după ®nserat, sute de copii venind pe scenă pentru a colinda, c¢nta şi recita, spre ®nc¢ntarea numerosului auditoriu.
Žn Iţcani, Orăşelul Copiilor a fost inaugurat ieri dimineaţă, la ora 10.00, ®n parcul de vizavi de Gară, unde sute de copii, părinţi şi bunici au venit să-l vadă pe Moş Crăciun, care a reuşit să aducă z¢mbetul pe faţa tuturor, ®mpărţindu-le aproximativ 500 de cadouri.
Copiii au fost foarte ®nc¢ntaţi că au avut ocazia să ®şi prezinte bogatul repertoriu de colinde şi c¢ntece, poz¢ndu-se cu Moş Crăciun şi dovedind prin cuminţenia lor că ®şi merită pe deplin cadourile primite.

 

dot