prima pagina › 2006 › Vineri a fost inaugurat orăşelul copiilor din parcul Areni

Vineri a fost inaugurat orăşelul copiilor din parcul Areni

Vineri, la ora 16.00, a avut loc deschiderea oficială a orăşelului copiilor din parcul Areni. Este primul din cele cinci orăşele ale copiilor pe care Primăria Suceava şi Consiliul Local, împreună cu Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus. La eveniment au fost prezenţi câteva sute de copii însoţiţi de părinţi şi bunici. Primarul Ion Lungu a informat pe cei prezenţi cu privire la prgramul manifestărilor de Crăciun şi de Revelion organizate de municipalitate.
Copiii au cântat mai multe melodii şi colinde, după care au primit cadouri din mâna lui Moş Crăciun ori a primarului Ion Lungu şi a viceprimarului Angela Zarojanu. În zilele următoare, Primăria Suceava va inaugura orăşelele copiilor din cartierele Burdujeni, Iţcani, George Enescu şi Obcine. Potrivit primarului Ion Lungu, Primăria Suceava împreună cu Fundaţia ANA şi Asociaţia Juventus au pregătit peste 5.700 de cadouri pe care să le împartă copiilor.