suceava


prima pagina › 2007 › 5000 de cadouri Ómpărţite Ón Burdujeni şi Iţcani

 

 

 

5000 de cadouri împărţite în Burdujeni şi Iţcani


La fel ca şi anii trecuţi, cel mai reuşit Orăşel al Copiilor, din cele cinci organizate în municipiul Suceava, a fost cel din Burdujeni, unde mii de copii şi părinţi au fost prezenţi la întâlnirea cu Moş Crăciun-ul invitat de Primărie.

În ciuda numărului foarte mare de persoane prezente la manifestarea de joi seara, care au asistat la concertele de colinde ale copiilor de la Şcoala nr. 11 "Miron Costin" şi de la Şc. 10, precum şi la cele susţinute de micuţii care au avut curajul să urce pe scenă, nu s-a mai creat aceeaşi îngrămădeală şi îmbulzeală ca şi anii trecuţi.

Organizatorii evenimentului, adică reprezentanţii Primăriei Suceava, în frunte cu primarul Ion Lungu, dar şi cei ai Fundaţiei Ana şi Asociaţiei Juventus, s-au declarat foarte mulţumiţi de modul organizat în care copiii şi părinţii au venit să colinde pe scenă şi să-şi primească cadourile.

La fel de reuşită a fost şi acţiunea de ieri, din Iţcani, unde au fost prezenţi aproximativ 1000 de copii, dar şi numeroşi locuitori ai cartierului, dornici să asculte colinde.

În total, în cele două zile au fost împărţite 5000 de cadouri, din cele 10.000 pregătite de municipalitatea Sucevei pentru acest an.
Restul cadourilor care nu au fost împărţite în cadrul celor cinci inaugurări ale orăşelelor copiilor vor fi date copiilor care vor fi prezenţi la concertele de colinde de sâmbătă, de la ora 17.00, precum şi la concertul Hara de duminică, de la ora 16.00.

 

dot