suceava


prima pagina › 2007 › A IV-a ediţie a Top Continental

 

 

 

A IV-a ediţie a Top Continental


Stiri

Hotelul Continental Arcaşul Suceava şi-a premiat, vineri seară, cei mai buni colaboratori şi angajaţi, în cadrul celei de-a IV-a ediţii, "Top Continental".

La coctailul care a avut loc în incinta restaurantului unităţii hoteliere, au participat numeroşi invitaţi, oficialităţi locale, şefi de instituţii descentralizate şi administratori de societăţi comerciale.

Aşa cum era şi firesc, recepţia a debutat cu premierea celor mai valoroşi salariaţi, premiile fiind oferite chiar de directorul George Moisescu.

Locul I i-a revenit şefei de sală, Mihaela Dranca, desemnată angajatul anului 2007 al hotelului Continental Arcaşul Suceava, care de altfel este şi deţinătoarea unui onorant loc III pe ţară la concursul Maître díHotel, organizat la Snagov, şi al unui binemeritat loc II la competiţia pentru cel mai bun ospătar, la care participă doar salariaţii reţelei hoteliere.

Colaboratori apropiaţi

Pe locul II s-a clasat Cornelia Pătrăuceanu, de la Contabilitate, în timp ce locul III a fost ocupat de bucătăreasa Laura Glucovschi, a cărei măiestrie în arta culinară şi-a pus amprenta şi pe meniul diversificat care le-a fost servit invitaţilor pe parcursul serii.

Toţi cei trei angajaţi au fost răsplătiţi pentru activitatea excelentă pe care au desfăşurat-o cu premii constând în bani şi cărţi de specialitate.

La categoria cei mai buni colaboratori, locul I a fost adjudecat pentru a doua oară de compania Tarom, reprezentată de directoarea Rodica Ţurcanu.

Locul II i-a revenit administratorului fabricii de sticlă Fălticeni, Dragoş Gheorghe, pe locul III clasându-se Fundaţia Ana Suceava, reprezentată de Nelu Todireanu

Cadou de sfârşit de an

La Top Continental 2007, a fost inclus cu titlu de noutate încă un premiu pentru cea mai bună colaborare, oferit companiei Selgros, prezentă la festivitate prin Carmen Drenea, dar şi un premiu pe care organizatorii nu erau hotărâţi dacă să-l denumească de consolare sau fidelitate, care i-a revenit jurnalistului Mihai Chira.
"Prin această manifestare se doreşte fidelizarea clienţilor, în sensul unui parteneriat, al unui business reciproc. Este momentul în care ne premiem cei mai buni colaboratori, care prin activităţile pe care le-au derulat au înregistrat cele mai multe nopţi de cazare. Este gândit ca un cadou de sfârşit de an, un prilej cu care să ciocnim un pahar de şampanie", a arătat Loredana Pitic, directorul de marketing al hotelului Continental Arcaşul Suceava.

 

dot