prima pagina › 2007 › Aproape 1.000 de copiii, prezenţi la „Vara asta vine odată cu ... Ziua Copilului”

Aproape 1.000 de copiii, prezenţi la "Vara asta vine odată cu ... Ziua Copilului"

• Manifestarea s-a desfăşurat sâmbătă, 2 iunie, în faţa Casei de Cultură, unde cei mici au primit sute de premii din partea organizatorilor şi sponsorilor

Aproape 1.000 de copii s-au adunat sâmbătă, 2 iunie, în faţa Casei de Cultură Suceava, pentru a participa la acţiunea "Vara asta vine odată cu ...Ziua Copilului", organizată de Fundaţia Ana, Asociaţia Juventus, Primăria şi Consiliul Local Suceava. Sărbătoarea celor mici a debutat la ora 10:00, cu o demonstraţie de karting, urmată de concursuri cu role, desene pe asfalt, poezie, cros, minifotbal, triciclete. La toate aceste competiţii, copiii au primit premii substanţiale din partea organizatorilor şi a sponsorilor. Din oră în oră, s-a organizat o tombolă, la care prichindeii mai mari sau mai mici au câştigat 15 premii, în valoare de peste 130 lei fiecare. Biletele pentru tombolă au fost distribuite gratuit de voluntarii Fundaţiei Ana. Începând cu ora 12:00, organizatorii le-au pregătit copiilor un spectacol muzical, în care au evoluat mici artişti de la Palatul Copiilor şi Grupul I-Dentic. Tot în cadrul acestei sărbători pentru copii, "Betty Ice" a oferit 500 de îngheţate celor prezenţi, pe baza unor taloane gratuite.
Sâmbătă s-a desfăşurat cea de-a VI - a ediţie a manifestărilor dedicate Zilei copilului, organizate de Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus. De la an la an, numărul participanţilor a crescut, la fel şi premiile oferite celor mici. Parteneri în această acţiune au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, Palatul Copiilor, Magazinul Muzica. "Monitorul de Suceava" s-a numărat printre partenerii media la această acţiune.