prima pagina › 2007 › Biliard între Poliţie şi Presă în scop umanitar

Biliard între Poliţie şi Presă în scop umanitar

Poliţiştii şi ziariştii suceveni s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a participa la o competiţie de biliard, al cărei scop principal a fost sprijinirea unei tinere sucevence, studentă în anul V la Facultatea de Medicină din Cluj, câştigătoarea unei burse în Italia pentru studierea leucemiei şi găsirii unor noi metode de tratament a acestei boli. Manifestarea, organizată cu prilejul Zilei Poliţiei, de către Asociaţia Juventus, Fundaţia Ana, Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi Direcţia pentru Sport a judeţului Suceava, a avut loc vineri seară, la "Club V" din municipiul Suceava şi s-a bucurat de prezenţa a zeci de poliţişti şi reprezentanţi ai ziarelor sucevene, ai posturilor locale de radio şi televiziune. Echipa poliţiştilor a reuşit să o învingă lejer pe cea a jurnaliştilor, cu un scor general de 17-3 în favoarea oamenilor legii, aceştia din urmă donându-şi premiul în valoare de 200 de lei Mihaelei Maxim, studenta care câştigase bursa în Italia şi care avea neapărat nevoie de un sprijin financiar pentru a putea ajunge în Peninsulă. Suceveanca a fost sprijinită cu 500 de lei şi de către firma Betty Ice din municipiul Suceava, care aflase despre cazul Mihaelei din presa locală şi care şi-a trimis un reprezentant la acţiunea de acum câteva zile.
"Politia a dovedit că stă mai bine la mânuirea tacului. Una peste alta, a fost o oportunitate de a ajuta o persoană, de a armoniza relaţiile Presă –Poliţie, dar şi de a sărbătorii împreună Ziua Poliţiei. Următoarea provocare este pentru politicieni", a anunţat Cornel Grosar, preşedintele Asociaţiei Juventus, realizator de emisiuni la "Radio AS". În cele din urmă, aproape de miezul nopţii, a fost desemnat şi câştigătorul concursului la biliard, în persoana şefului Postului de Poliţie Şcheia, Cornel Morari.