suceava


prima pagina › 2007 › Daruri pentru copiii nevoiaşi, oferite de Clubul Leo

 

 

 

Daruri pentru copiii nevoiaşi, oferite de Clubul Leo


Stiri


Trei familii nevoiaşe din municipiul Suceava au avut un Crăciun mai bogat în acest an. Cei 19 membri ai Clubului Leo Bucovina au oferit în Ajunul Crăciunului, celor trei familii sucevene, pachete cu daruri.

Preşedintele Clubului Leo Bucovina, Paul Bores, a declarat că "pe 24 decembrie am vizitat două familii din Burdujeni şi una din cartierul George Enescu şi le-am oferit alimente, dulciuri, detergenţi şi jucării". Familiile nevoiaşe care au primit cadouri din partea Clubului Leo au fost identificate prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Membrii Clubului Leo au fost sprijiniţi în acţiunea lor umanitară derulată în Ajunul Crăciunului de firma Facos, care a oferit familiilor nevoiaşe produse din carne, şi de firma General Construct, care a donat o sumă de bani pentru această acţiune.

Crucea Roşie a sprijinit Fundaţia Leo şi le-a oferit pături şi săpunuri care ulterior au fost distribuite celor trei familii.

Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus a sprijinit această activitate de caritate şi a dat jucării copiilor din aceste trei familii.

Fiecare dintre cei 19 membri ai Clubului Leo a contribuit cu bani şi jucării la derularea acţiunii.

Clubul Leo Bucovina a fost înfiinţat în luna noiembrie a acestui an, la ora actuală numără 19 membri, tineri cu vârste între 12 şi 19 ani, şi este o filială a Clubului Lions.

 

dot