prima pagina › 2007 › De Dragobete, să iubim româneşte

De Dragobete, să iubim româneşte

Peste 200 de tineri au luat parte, în weekend, la acţiunea intitulată “De Dragobete să iubim româneşte", organizată de reprezentanţii Centrului de Tineret Suceava, coordonat de Asociaţia “Juventus" şi Fundaţia “Ana", cu prilejul sărbătorii Dragobetelui. Evenimentul a fost găzduit de Shock Fashion Club din Suceava, iar invitaţi de onoare au fost membrii formaţiei Ro Mania. Cu alte cuvinte, nu a lipsit muzica bună. O parte dintre tineri au participat la concursuri, încercând să impresioneze juriul format din consilierul local Neculai Barbă, directorul DJT, Marius Boghean, preşedintele Fundaţiei “Ana", Nelu Todireanu, prof. Elena Brădăţan, prof. Angela Arabei şi Florin Hrebenciuc. Participanţii la concursuri au făcut declaraţii de dragoste, au dansat, şi-au recunoscut partenerul după miros sau au descris modul în care acesta este îmbrăcat. Curajul “îndrăgostiţilor" care au urcat pe scenă nu a rămas nepremiat. Câştigătorii au plecat acasă cu bani sau telefoane mobile. Spre finalul spectacolului, pe scena clubului au urcat membrii trupei Ro Mania. Cum era de aşteptat, cei prezenţi s-au prins în horă, au dansat şi au cântat alături de Cătălin, Răzvan şi Ionuţ adică… Ro Mania. “Ne simţim bine la Suceava. Publicul este de excepţie. Momentan, lucrăm la un nou album, care va conţine 10 noi piese. Ne-am gândit chiar şi la un videoclip pentru piesa prezentată de noi anul acesta la Eurovision. În luna iunie vom face un turneu în SUA", ne-au spus membrii formaţiei.
Organizatorii evenimentului nu şi-au propus să provoace “o bătălie" împotriva sărbătorii americane Valentine’s Day, după cum a precizat preşedintele asociaţiei “Juventus", ci să-i dea un chip Dragobetelui.