prima pagina › 2007 › Spectacol şi sute de cadouri pentru copiii Sucevei

Spectacol şi sute de cadouri pentru copiii Sucevei

Sute de copiii de toate v¢rstele s-au adunat s¢mbătă pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a sărbători ziua de 1 Iunie. Vremea capricioasă nu i-a ţinut departe pe cei mici de cadourile şi surprizele pregătite de organizatorii acţiunii: Fundaţia ′Ana , Asociaţia ′Juventus , Primăria, Consiliul Local Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava.
Organizatorii au ®mpărţit celor mici aproximativ 500 de cadouri, care au constat ®n dulciuri, jucării, dar şi rechizite. Betty Ice le-a oferit copii-lor peste 500 de ®ngheţate şi baloane. Au fost organizate şi concursuri de role. Cei mai curajoşi dintre copiii s-au urcat pe scenă pentru a c¢nta sau recita poezii. Iar curajul şi talentul le-a fost răsplătit de organizatori.

Săptăm¢na trecută, ®n şcolile şi grădiniţele din mu-nicipiul Suceava au fost distribuite gratuit 6000 de bilete de tombolă. Tragerea la sorţi a avut loc s¢mbătă, pe scena amplasată ®n centrul Sucevei. Fericiţii c¢ştigători au plecat acasă cu cadouri ®n valoare de 113 lei fiecare. Fun-daţia ′Ana  a acordat premiul cel mare – o bicicletă.

Pe l¢ngă cadouri, baloane şi ®ngheţată cei mici au asistat şi la un spectacol oferit de copiii de la Palatul Copiilor din Suceava. Pe scenă s-a remarcat şi de această dată trupa ′Identic .

O primă bilă albă pentru primarul tinerilor, primarul co-piilor şi reprezentanţii consi-liului local al copiilor şi tine-rilor, care s-au implicat ®n organizarea acţiunii.