prima pagina › 2007 › Spectacol şi sute de cadouri pentru copiii Sucevei

Spectacol şi sute de cadouri pentru copiii Sucevei

Sute de copiii de toate vârstele s-au adunat sâmbătă pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a sărbători ziua de 1 Iunie. Vremea capricioasă nu i-a ţinut departe pe cei mici de cadourile şi surprizele pregătite de organizatorii acţiunii: Fundaţia "Ana", Asociaţia "Juventus", Primăria, Consiliul Local Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava.
Organizatorii au împărţit celor mici aproximativ 500 de cadouri, care au constat în dulciuri, jucării, dar şi rechizite. Betty Ice le-a oferit copii-lor peste 500 de îngheţate şi baloane. Au fost organizate şi concursuri de role. Cei mai curajoşi dintre copiii s-au urcat pe scenă pentru a cânta sau recita poezii. Iar curajul şi talentul le-a fost răsplătit de organizatori.

Săptămâna trecută, în şcolile şi grădiniţele din mu-nicipiul Suceava au fost distribuite gratuit 6000 de bilete de tombolă. Tragerea la sorţi a avut loc sâmbătă, pe scena amplasată în centrul Sucevei. Fericiţii câştigători au plecat acasă cu cadouri în valoare de 113 lei fiecare. Fun-daţia "Ana" a acordat premiul cel mare o bicicletă.

Pe lângă cadouri, baloane şi îngheţată cei mici au asistat şi la un spectacol oferit de copiii de la Palatul Copiilor din Suceava. Pe scenă s-a remarcat şi de această dată trupa "Identic".

O primă bilă albă pentru primarul tinerilor, primarul co-piilor şi reprezentanţii consi-liului local al copiilor şi tine-rilor, care s-au implicat în organizarea acţiunii.