prima pagina › 2009 › Săptămâna Europeană a Tineretului, ajunsă la a XI-a ediţie

Săptămâna Europeană a Tineretului, ajunsă la a XI-a ediţie

Un eveniment devenit tradiţie la Suceava, Săptămâna Europeană a Tineretului, a ajuns deja la cea de-a XI-a ediţie, pregătirile pentru desfăşurarea evenimentelor fiind în toi, încă de acum.
Mai exact, deşi evenimentele principale, precum "Festivalul de film scurt Bucovina", Cupa “Săptămâna Tineretului" la fotbal, volei, baschet, keenball şi alte sporturi, Expoziţia de artă fotografică “Tineret Suceava Europa", “Galele Săptămânii Europene a Tineretului", fascinanta “Seară interetnică" şi (de)gustata “European Pizza Party", vor avea loc în perioada 1 -7 noiembrie, înscrierile pentru cei care doresc să participe au şi început deja.
Conform organizatorilor, Fundaţia Ana, în parteneriat cu Asociaţiile Juventus, “Youth can do it", "Promotorii Bucovinei" şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, preselecţia pentru descoperirea talentelor din judeţul Suceava a dat roade excelente până acum, iar în prezent se fac selecţii din instituţiile de învăţământ, pentru cei care vor să participe la Festivalul de film scurt "Bucovina" cu materiale pe tema “EuroBucovina".
Gala Săptămânii Europene a Tineretului, cum a fost intitulată săptămâna în care munca depusă timp de aproape cinci luni va fi adusă în faţa publicului timp de o săptămână, va beneficia şi de prezenţa unor invitaţi din Ucraina şi Republica Moldova. Proiectul este finan?at de Consiliul Judetean Suceava cu 20.000 de lei si de DJT Suceava cu 2.000 lei. (sursa CRAI NOU, 11.09.2009)