suceava


prima pagina › 2009 › Vara asta vine odata cu Ziua Copilului

 

 

 

Vara asta vine odata cu Ziua Copilului


Stiri

Fundatia Ana aduce la Suceava, luni, 1 Iunie, de Ziua Internationala a Copilului, trupa Voltaj. In deschiderea concertului, care va incepe dupa ora 19:00, pe esplanada Casei de Cultura, va evolua trupa suceveana "NBF".Actiunile dedicate copiilor suceveni, organizate de Fundatia Ana, in parteneriat cu Asociatia Juventus, se vor desfasura pe parcursul a doua zile, 31 mai 1 Iunie.

Luni, 1 Iunie, incepand cu ora 18:00, pe esplanada Casei de Cultura Suceava se va desfasura manifestarea "Vara asta vine odata cu Ziua Copilului". In cadrul acestei manifestari, la care este partener in acest an si site-ul www.depestrada.ro, reprezentat de Alexandru Solcan, vor avea loc recitaluri cu tineri artisti suceveni, concursuri, dans modern, street dance cu trupa 5 Steps, desene pe asfalt, pantomima cu grupul "Zuzu", demonstratii de skating.

Fundatia Ana va acorda in acest an sapte premii in valoare de 150 de lei fiecare la tombola organizata atat duminica, in parcarea Shopping City, cat si luni, pe esplanada Casei de Cultura, in acest scop fiind distribuite 6.000 de bilete de tombola gratuite in scolile sucevene.

Presedintele Fundatiei Ana, Nelu Todireanu, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata la Music Pub, ca in acest an vor mai fi acordate 300 de premii participantilor la concursurile organizate in cele doua zile de manifestari dedicate copiilor.

"De sapte ani ii sarbatorim pe copiii suceveni, cu actiuni din ce in ce mai atractive. Dupa ce am adus la Suceava trupe ca Bambi, K1, Fara Zahar, HARA, Ro-mania si alte formatii indragite de suceveni, in acest an credem ca cel mai frumos cadou, atat pentru copii, tineri, dar si pentru parintii acestora, este concertul trupei Voltaj", a declarat Nelu Todireanu.

sursa Monitorul de Suceava

 

dot