suceava


prima pagina

 

 

Proiect “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative - INAPP”
cod SIPOCA/MySMIS+ 276/112787

 

PROIECT | REZULTATE | COMUNICATE | CURSURI | SEMINARII | PROMOVARE | ACHIZITII | CONTACT

 

REZULTATE

 

În cadrul proiectului “Inițiativa Națională pentru Formularea și Promovarea de Politici Publice Alternative – INAPP”, cod SIPOCA/MySMIS+ 276 au fost Rezultat proiect 1 – Retea tematica nationala de informare si constientizare cu privire la elaborarea si formularea de propuneri alternative de politici publice. Pentru atingerea acestui rezultat, au fost desfasurate urmatoarele activitati si subactivitati:

Activitatea 3 – Crearea unei retele nationale de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice atinse urmatoarele rezultate:

Subactivitatea - 3.1 Elaborarea si distribuirea la nivel national de materiale de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice.

- A fost realizata si tiparita in 500 de exemplare brosura de informare privind elaborarea propunerilor alternative de politici publice. Brosurile au fost distribuite participantilor la cele doua seminarii de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice.

- Au fost realizate 8 spoturi radio si 8 spoturi TV, cate un spot pentru fiecare regiune de dezvoltare.

Materialele de informare realizate pot fi consultate in cadrul site-ului www.inapp.ro, la urmatoarea adresa: http://inapp.ro/materiale-media/

- In perioada 8-13.09.2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 1 organizat in regiunea Nord-Est.

- In perioada 9-13.09.2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 1 organizat in regiunea Nord-Est.

- In perioada 15-20.09.2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 2 organizat in regiunea Nord-Vest.

- In perioada 16-20.09.2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 2 organizat in regiunea Nord-Vest.

- In perioada 29 septembrie - 4 octombrie 2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 3 organizat in regiunea Vest.

- In perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 3 organizat in regiunea Vest.

- In perioada 20 - 25 octombrie 2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 4 organizat in regiunea Sud-Vest.

- In perioada 21 - 25 octombrie 2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 4 organizat in regiunea Sud-Vest.

- In perioada 27 octombrie – 1 noiembrie 2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 5 organizat in regiunea Centru.

- In perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 5 organizat in regiunea Centru.

- In perioada 17 – 22 noiembrie 2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 6 organizat in regiunea Sud.

- In perioada 18 – 22 noiembrie 2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 6 organizat in regiunea Sud.

- In perioada 1 - 6 decembrie 2018 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 8 organizat in regiunea Bucuresti Ilfov.

- In perioada 2 - 6 decembrie 2018 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 8 organizat in regiunea Bucuresti Ilfov.

- In perioada 5-10.01.2019 a fost difuzat spotul radio (24 de difuzari) de promovare a seminarului nr. 7 organizat in regiunea Sud-Est.

- In perioada 06 – 10 ianuarie 2019 a fost difuzat spotul TV (10 difuzari) de promovare a seminarului nr. 7 organizat in regiunea Sud-Est.

Subactivitatea 3.2 – Realizarea unei platforme on-line de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice, disponibila la adresa: www.inapp.ro.

- A fost realizata platforma online de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice. Platforma a fost actualizata permanent pe toata durata de implementare a proiectului.

- Au fost achizitionate un server PC si un UPS pentru gazduirea platformei online.

Subactivitatea 3.3 – Organizarea a 8 seminarii de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice de catre reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- Au fost realizate 400 de invitatii pentru seminarii care au fost distribuite reprezentantilor ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 14 - 15 septembrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 1 in municipiul Suceava la care au participat 53 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Nord-Est.

- In perioada 21 - 22 septembrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 2 in localitatea Floresti, judetul Cluj la care au participat 50 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Nord-Vest.

- In perioada 5 - 6 octombrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 3 in localitatea Giroc, judetul Timis la care au participat 49 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Vest.

- In perioada 26 - 27 octombrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 4 in localitatea Craiova, judetul Dolj la care au participat 52 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Sud-Vest.

- In perioada 2 - 3 noiembrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 5 in localitatea Predeal, judetul Brasov la care au participat 50 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Centru.

- In perioada 23 - 24 noiembrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 6 in localitatea Ploiesti, judetul Prahova, la care au participat 53 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Sud.

- In perioada 7 - 8 decembrie 2018 a fost organizat seminarul nr. 8 in localitatea Bucuresti, la care au participat 44 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Bucuresti-Ilfov.

- In perioada 11 - 12 ianuarie 2019 a fost organizat seminarul nr. 7 in localitatea Constanta, la care au participat 52 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor din regiunea Sud-Est.

Fotografii de la seminarele de informare si constientizare cu privire la elaborarea de propuneri alternative de politici publice de catre reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor organizate in cadrul proiectului. Galeria foto completa poate fi consultata la adresa: http://inapp.ro/fotografii-de-la-activitatile-din-cadrul-proiectului/

Rezultat proiect 2 – Reprezentanti ai ONG-urilor si ai organizatiilor sindicale si patronale instruiti in domeniul elaborarii si promovarii de politici publice.

Pentru atingerea acestui rezultat, au fost desfasurate urmatoarele activitati si subactivitati:

Activitatea 4 – Dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor reprezentantilor ONG-urilor si ai organizatiilor sindicale si patronale in domeniul politicilor publice.

Subactivitatea 4.1 - Organizarea a 4 cursuri de instruire a grupului tinta in domeniul elaborarii de politici publice

- In perioada 21-25 ianuarie 2019 a fost organizat primul curs de instruire in domeniul elaborarii de politici publice in localitatea Suceava, la care au participat 25 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 18-22 martie 2019 a fost organizat al doilea curs de instruire in domeniul elaborarii de politici publice in localitatea Floresti, judetul Cluj, la care au participat 25 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 6-10 mai 2019 a fost organizat al treilea curs de instruire in domeniul elaborarii de politici publice in localitatea Predeal, judetul Brasov., la care au participat 25 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 24-28 iunie 2019 a fost organizat al patrulea curs de instruire in domeniul elaborarii de politici publice in localitatea Constanta, judetul Constanta, la care au participat 25 de reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

Fotografii de la cursurile de instruire in domeniul elaborarii de propuneri alternative de politici publice de catre reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor organizate in cadrul proiectului. Galeria foto completa poate fi consultata la adresa: http://inapp.ro/fotografii-de-la-activitatile-din-cadrul-proiectului/

Rezultat proiect 3 – 4 Propuneri alternative de politici publice in domeniile: industrial, societatii civile si democratiei, afacerilor, social si angajarii fortei de munca elaborate.

Pentru atingerea acestui rezultat, au fost desfasurate urmatoarele activitati si subactivitati:

Activitatea 5 – Elaborarea a 4 propuneri alternative de politici publice in domeniile: industrial, societatii civile si democratiei, afacerilor, social si angajarii fortei de munca.

Subactivitatea 5.1 - Organizarea a 4 ateliere de lucru pentru elaborarea de propuneri alternative de politici publice.

- In perioada 08-12 aprilie 2019 a fost organizat primul atelier de lucru pentru elaborarea si redactarea de propuneri alternative de politici publice in localitatea Vatra Dornei, judetul Suceava, la care au participat 15 reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 21-24 mai 2019 a fost organizat al doilea atelier de lucru pentru elaborarea si redactarea de propuneri alternative de politici publice in localitatea Vatra Dornei, judetul Suceava, la care au participat 16 reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 4-7 iunie 2019 a fost organizat al treilea atelier de lucru pentru elaborarea si redactarea de propuneri alternative de politici publice in localitatea Moeciu de Sus, judetul Brasov, la care au participat 15 reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

- In perioada 2-5 iulie 2019 a fost organizat al patrulea atelier de lucru pentru elaborarea si redactarea de propuneri alternative de politici publice in localitatea Moeciu de Sus, judetul Brasov, la care au participat 14 reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor.

Fotografii de la atelierele de lucru pentrul elaborarea si redactarea de propuneri alternative de politici publice de catre reprezentanti ai ONG-urilor, sindicatelor si patronatelor, organizate in cadrul proiectului. Galeria foto completa poate fi consultata la adresa: http://inapp.ro/fotografii-de-la-activitatile-din-cadrul-proiectului/

Rezultat proiect 4 – 4 Propuneri alternative de politici publice in domeniile: industrial, societatii civile si democratiei, afacerilor, social si angajarii fortei de munca promovate la nivel national.

Pentru atingerea acestui rezultat, au fost desfasurate urmatoarele activitati si subactivitati:

Activitatea 6 – Promovarea la nivel national a propunerilor alternative de politici publice realizate in cadrul proiectului.

Subactivitatea 6.1 - Organizarea unei conferinte nationale cu tema „Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice.

In perioada 04-05.10.2019 a fost organizata la Hotelul “La Sura Getilor” conferinta nationala cu tema „Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative” la care au participat 50 de reprezentanti ai sindicatelor, patronatelor si ai ONG-urilor.

Fotografii de la Conferinta nationale cu tema „Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative”, organizata in cadrul proiectului. Galeria foto completa poate fi consultata la adresa: http://inapp.ro/fotografii-de-la-activitatile-din-cadrul-proiectului/

Subactivitatea 6.2 - Realizarea si distribuirea unui ghid de „bune practici” privind realizarea de propuneri alternative de politici publice.

- In luna septembrie 2019 a fost realizat si tiparit, in 150 de exemplare, ghidul de „bune practici” privind realizarea de propuneri alternative de politici publice.

- 50 de ghiduri de bune practici au fost distribuite participantilor la conferinta nationala cu tema „Cresterea capacitatii ONG-urilor si a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative”.

- 100 de ghiduri de bune practici au fost distribuite, prin posta, organizatiilor ai caror reprezentanti au participat la cursurile de instruire in domeniul elaborarii si promovarii de politici publice organizate in cadrul proiectului.

Ghidul pentru elaborarea politicilor publice alternative a fost publicat pe site-ul www.inapp.ro si poate fi descarcat de la adresa: http://inapp.ro/ateliere-de-lucru-pentru-elaborarea-si-formularea-de-politici-publice-alternative/

Subactivitatea 6.3 – Inaintarea propunerilor alternative de politici publice realizate in cadrul proiectului catre autoritatile publice competente.

In perioada 21-22.11.2019 au fost inaintate catre autoritatile publice competente cele 4 propuneri alternative de politici publice realizate in cadrul proiectului.

Cele 4 propuneri alternative de politici publice, realizate in cadrul proiectului, precum si adresele de inaintare catre institutiile nationale competente au fost publicate pe site-ul www.inapp.ro si pot fi descarcate de la adresa: http://inapp.ro/promovare-propuneri/ .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


dot